Uppdrag via NOX

Vår drivkraft är att matcha rätt kompetens och personlighet med rätt gig. Vi är nischade inom IT och jobbar med många olika kunder, allt ifrån nystartade start ups till stabila produkt- och tjänstebolag, inom marknadens alla branscher. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig som egenföretagare att hitta rätt uppdrag, så därför är vår modell väldigt simpel och transparent. Så här fungerar det när du väljer att ta ett uppdrag via NOX:

 

  • Du får en personlig NOX-kontakt före, under och mellan uppdrag

  • Vi hjälper dig att förhandla rätt pris för din kompetens

  • Vi kräver ingen exklusivitet utan du väljer själv när du vill jobba med oss

  • Vi har en transparent prisbild och tar 10 % av timpris

  • För varje uppdrag du tar via NOX skänker du 250kr till en student du själv väljer i Tanzania via Help to Help

  • Du blir en del av vår community där du får träffa andra frilansare, gå på seminarier, åka på gemensamma resor och så vidare.

Gå med i NOX community

Mitt namn *
Mitt namn
Jag är *
Länken till din LinkedIn profil
Hantering av din personliga information* *
När du skickar din personliga information vill vi försäkra dig om att dina personuppgifter är i goda händer. Vi använder personlig information för att kunna kontakta dig och skapa ett möte. Vi använder länken till din LinkedIn-profil för att få en glimt av vem du är och bättre planera mötet. När vi har träffat kommer vi att skapa en profil för dig i vår databas. Profilen innehåller informationen du delar med oss här. Efter mötet kommer vi också att uppdatera din profil med information om preferenser för framtida konsultuppdrag, din CV / konsultprofil i sin helhet och din tillgänglighet. Informationen du delar här kan också användas för inbjudningar till kommande händelser och andra NOX-relaterade affärer. Men för nu är det enda du behöver veta att vi ska använda din personliga information för att kunna kontakta dig och skapa ett möte. Du kan dra tillbaka ditt beslut att dela dina uppgifter med oss när som helst. Kontakta bara info@noxconsulting.se och vi tar bort allt, eller den specifika informationen du vill ha raderat. Läs mer på https://www.noxconsulting.se/integritetspolicy