RES MED CLUB NOX

 

Under en afterski (afterwork) tidigare i år presenterades kommande resor med Club NOX.

Som traditionen bjuder arrangerar vi två resor per år, en höstresa och en skidresa till våren. Utöver resmålens charm innebär en NOX-resa mycket glädje, nya (och gamla) bekantskaper och en stor dos AMORE! Till Skidresan (LAAX) och höstresan (Berlin) erbjuder vi 60 platser. Många platser är redan bokade så vi törs garantera ett enastående resesällskap oavsett vilket resmål du väljer..

Vem får följa med?

Du som är konsult i Stockholms starkaste konsultnätverk erbjuds plats till resorna och vill du ta med en respektive så tycker vi bara att det är kul! Du behöver inte vara på uppdrag via NOX. Du behöver faktiskt aldrig ha tagit uppdrag via oss men vi tror att efter en resa tillsammans kommer vi ha en starkare grund för att hitta ditt drömuppdrag i framtiden.

Att resa med NOX

Våra resor arrangeras tillsammans med professionella byråer som är experter inom sina respektive områden. Du som är egenföretagare står själv för resa och logi och i anslutning till resan skickar vi ut ett konferensprogram som kan användas som underlag i bokföringen. Vill du ta med dig en respektive? Självklart ska du göra det. Berätta i bokningen vem du vill ta med dig på resan.

Att resa med flyg är ett nödvändigt ont men vi gör vad vi kan för att klimatkompensera när vi väljer resmål. Till exempel ingår miljökompensation alt. möjlighet till miljökompensation för flyg vid samtliga kommande resor. I Berlin har vi inte beställt några onödiga busstransporter och hotellet siktar på att ha sitt miljöcertifikat på plats när vi kommer dit. Skidorten LAAX har ett utpräglat miljötänk med målet att bli världens första självförsörjande skidanläggning. Redan idag kommer hela skidanläggningens energiförbrukning från 100 procent förnybara energikällor och naturligtvis är hotellet miljöcertifierat.

berlin.jpg
LAAX med NOX.jpg

Berlin

Weekend 12:e - 15:e September 2019


Många är vi som redan besökt Berlin så därför vill vi göra en lite annorlunda resa till Tysklands största stad!
Vad sägs om AI-event, lagcykling och underjordisk promenad!? Som sagt, Berlin har under sekler varit ett populärt resmål så för att krydda resan har vi tagit fram ett program som kan locka även den mest utpräglade germanofilen. 

LAAX

Weekend 12:e - 15:e Mars 2020


Efter många års alpresande har vi äntligen kommit fram till LAAX i de schweiziska Alperna. LAAX är en destination med hög dos Schweiziskhet och exklusivitet. Här finns äkta alpidyll, kombinerat med ett bra skidområde med stor omväxling. Vi har ännu inte pratat med någon som inte rekommenderar LAAX och det gör oss säkra på att nästa års resa kommer bli något utöver det vanliga! Här finns skidåkning för alla nivåer, från nybörjaren till experten (experten mer för offpistens skull än för pisternas). Och om du dessutom åker snowboard eller är freestyleåkare så är LAAX något alldeles extra!

Fyll i formuläret för att anmäla dig till Berlinresan

Ditt namn *
Ditt namn
Förnamn och efternamn