Nätverk & kompetensutveckling

 

Att vara egenföretagare kan vara underbart, men att vara egen tillsammans med andra är ännu bättre. På NOX driver vi ett nätverk av egenföretagare inom IT där alla har sina egna bolag, med kollegorna samlade hos NOX.

NOX är ett virtuellt konsultbolag utan anställda konsulter. Kärnan är vårt nätverk av egenföretagare och ett samarbete som bygger på transparens, enkelhet och gemenskap. Sedan starten 2011 har vårt fokus varit att bygga världens starkaste och mest innovativa community för egenföretagare och där vi på NOX agerar säljpartner.

Som egen och en del av NOX community vill vi följa dig på din resa för att lära känna dig så att vi bättre kan förstå dina önskemål och behov. Det gör det så mycket lättare för oss att hitta dina drömuppdrag i framtiden. Att ansluta sig till NOX är kostnadsfritt och helt utan exklusivitet. Som egenföretagare är du fri att gå med vem du vill, men vi hoppas såklart att det är vi som hittar ditt nästa uppdrag.

För dig som står och väger mellan NOX, andra aktörer eller att ta en traditionell anställning vill vi presentera vårt erbjudande.

  • Som medlem i nätverket kommer vi att följa dig och hålla utkik efter passande uppdrag när det är dags.

  • Du ges tillträde till våra sociala aktiviteter och NOX-specifika evenemang så som middagar, frukostar och resor.

  • Du är välkommen på våra utbildningskvällar som är kostnadsfria för dig i nätverket.

  • NOX fungerar som avtalspart och sköter administrationen mellan dig som konsult och kunden.

  • När du tar ett uppdrag genom NOX så garanterar vi att du får betalt på 35 dagar, oavsett om vi fått betalt från kunden.

Föreläsningar och utbildningar

Att vara egenföretagare innebär ett större ansvar för att ta hand om sin egen kompetensutveckling och sitt välmående. På NOX arrangerar vi regelbundet fristående föreläsningar och evenemang med syfte att främja lärandet och hjälpa dig som är medlem i nätverket att fortsätta lära och utvecklas i din yrkesroll.

Sociala aktiviteter och resor

När vi lär känna varandra är det lättare att hitta ditt drömuppdrag. Som medlem i nätverket kommer du att få inbjudningar till diverse sociala aktiviteter där det ges tillfälle att lära känna varandra på djupet. Historiskt har vi arrangerat löpargrupper, ölprovningar, temafrukostar där vi djupdyker i ett specifikt ämne, afterworks och olika typer av resor. Se våra kommande happenings här

Trygghet i giggekonomin:

En viktig aspekt som skiljer NOX från andra mäklare är just det ansvaret vi vill ta för att våra konsulter ska känna trygghet i sitt giggande, och det gäller egentligen allt. Som egenföretagare sitter du på många stolar, och i grunden ansvarar du för att, -vid sidan av att vara arbetstagare, även vara din egen säljare, HR-chef och ekonomiavdelning. Dessa frågor brinner vi på NOX för och framgent är detta något som vi i allt större utsträckning kommer skapa nya lösningar för. Så följ med oss på resan mot att förändra arbetsmarknaden för egenföretagare i gigekonomi-revolutionen. 

 
 

NOX på Instagram