helena-lopes-459331-unsplash.jpg

Våra kunder

På samma sätt som vi har bra relationer med våra konsulter har vi också goda och hjälpsamma relationer med våra kunder. God kundkännedom är den andra grundläggande förutsättningen för att lyckas göra bästa möjliga match. När vi vet vad kunden har för värderingar, företagskultur och stödfunktioner kan vi anpassa vårt sök när vi letar efter lämpliga kandidater.

Sedan starten för snart sju år sedan har vi på NOX varit starka inom bank, finans och försäkring. 2017 kom 60% av vår totala omsättning från just dessa branscher.

Våra största kund är Skandia där vi sällan har färre än 40 konsulter i uppdrag. På Handelsbanken har vi 38 konsulter och 20 på Länsförsäkringar. Under 2017 hade vi ett snitt av 207 konsulter ute i uppdrag under årets samtliga månader.

Även om vi är starka inom bank och finans så rör vi oss i andra branscher också. För att tillgodose våra konsulters önskemål letar vi ständigt efter nya uppdragsgivare och för att nämna några så har vi nu konsulter på uppdrag hos Synsam, Spotify, SOS-alarm, BMW, Electrolux, Fujitsu, Nokas, Tui och Schibsted, mfl.