NOX som leverantör

 

För oss på NOX är det viktigt att du som kund vet hur vi agerar som leverantör. Vi säkerställer alltid en kostnadseffektiv lösning där du som kund får bästa möjliga resultat till det bästa priset. Som kund till NOX hjälper vi dig när du behöver marknadens bästa kompetens utifrån ditt verksamhetsbehov .

Vi som jobbar med konsulterna har en bakgrund inom HR, IT, affärsutveckling och upphandling med en gedigen IT kompetens. Vi har en företagsstruktur som främjar hållbart kundomhändertagande där säljare har helhetsansvar och inte arbetar provisionbaserat utan istället fokus på kvalitet och långsiktiga relationer. När du jobbar med NOX så jobbar du med ett sammansvetsat team som brinner för att förbättra arbetsmarknaden för egenföretagare.

 

Leverans - vi agerar ert varumärkes förlängda arm.

  • Våra frilansare tvingas inte att jobba med oss, de väljer oss.

  • Det är självklart för oss att vi alltid agerar transparent i alla led, vilket betyder att ert varumärke är i trygga händer.

  • Vi underlättar din administration och ger dig ett handplockat urval av kandidater för rollen/rollerna ni har behov av.

  • Vi tar hand om all administration, och agerar en säkerhet för alla frilansare med automatiserad betalning.

  • Vi tror på att matcha kombinationen av individens kompetens och personlighet i kombination som matchas mot kundens behov och kultur. Och ja, självklart träffar vi alla konsulter som finns i vårt nätverk.

  • Andra säger stor cv-databas, vi säger att styrkan ligger i våra relationer. Vi driver ett community för egenföretagarna, träffar dem regelbundet och följer dem över tid.

  • Vi stärker er kompetensbas när ni snabbt behöver kompetensväxla.

  • Vi är ett värderingstyrt bolag där varje konsult utgå ifrån vår uppförandekod.

  • För varje konsult som tar uppdrag hos oss sponsrar vi 250kr till en students utbildning i Tanzania via Help to Help. 
 

Arvoden

Vi erbjuder en transparent modell där marginalerna alltid är transparenta, vi är idag stolta över att ha 35 ramavtal.

*Antal ramavtal idag

*Antal ramavtal idag

Mål

Vi sätter kvalité framför kvantitet, för oss betyder det att vi mäter våra säljmål på kvalité och vi jobbar alltid med att bli bättre.

*Vi tillsätter var tredje förfrågan vi får in.

*Vi tillsätter var tredje förfrågan vi får in.

Leveranskapacitet

Med ett stort nätverk av frilansare och partnerbolag där vi agerar säljpartner kan vi garantera en träffsäker leverans med omkring 3000 konsulter.

*Med 1500 frilansare och 120 partnerbolag har vi en total leveranskapacitet på ca 3000 konsulter.

*Med 1500 frilansare och 120 partnerbolag har vi en total leveranskapacitet på ca 3000 konsulter.