Expert på konsultförmedling

 
 

Vi vågar påstå att vi har byggt upp Stockholms starkaste nätverk av IT-kompetens bestående av egenföretagare och små konsultbolag (totalt ca 5000 konsulter). Vi har inga anställda konsulter, utan agerar oberoende i vår matchningsprocess. Vår förmåga att handplocka rätt kompetens bygger på vårt unika arbetssätt. Transparens och enkelhet är självklarheter, men det som gör oss unika är vårt sätt att fokusera på relationer, vårt innovativa community och att hela tiden skapa mervärden för våra kunder. Det gör att vi idag har förmånen att få hjälpa 120 kunder med deras olika IT-kompetensbehov.

För oss är det viktigt att du som kund vet hur vi agerar och vad du kan förvänta dig av oss som leverantör.

  • Våra frilansare tvingas inte att jobba med oss, de väljer oss.

  • Det är självklart för oss att vi alltid agerar transparent i alla led, vilket betyder att ert varumärke är i trygga händer.

  • Vi underlättar din administration och ger dig ett handplockat urval av kandidater för rollen/rollerna ni har behov av.

  • Vi tror på att matcha kombinationen av individens kompetens och personlighet i kombination som matchas mot kundens behov och kultur. Och ja, självklart träffar vi alla konsulter som finns i vårt nätverk.

  • Andra säger stor CV-databas, vi säger att styrkan ligger i våra relationer. Vi driver ett community för egenföretagarna, träffar dem regelbundet och följer dem över tid.

  • Vi stärker er kompetensbas när ni snabbt behöver kompetensväxla.

  • Vi är ett värderingstyrt bolag där varje konsult utgår ifrån vår uppförandekod.

  • För varje konsult som tar uppdrag hos oss sponsrar vi 250kr till en students utbildning i Tanzania via Help to Help. 

Kunder

Vi skiljer oss från den traditionella konsultförmedlaren genom vårt fokus på relationer. Det gör att vi idag har förmånen att få hjälpa 120 kunder med deras olika kompetensbehov.

*Antal kunder idag

*Antal kunder idag

Mål

Vi sätter kvalité framför kvantitet, för oss betyder det att vi mäter våra säljmål på kvalité och vi jobbar alltid med att bli bättre.

*Vi tillsätter var tredje förfrågan vi får in.

*Vi tillsätter var tredje förfrågan vi får in.

Leveranskapacitet

Med ett stort nätverk av frilansare och partnerbolag där vi agerar säljpartner kan vi garantera en träffsäker leverans med omkring 5000 konsulter.

*Med 1600 frilansare och 100 partnerbolag har vi en total leveranskapacitet på ca 5000 konsulter.

*Med 1600 frilansare och 100 partnerbolag har vi en total leveranskapacitet på ca 5000 konsulter.