Back to All Events

Maskin & Människa

  • NOX Consulting 2 Brahegatan Stockholm, Stockholms län, 114 37 Sweden (map)

Försvinner alla jobb när robotarna kommer? Och när kommer alla robotar? Är de kanske redan här för att omdefiniera våra yrkesroller och arbetsuppgifter?

Hur håller man sig relevant på arbetsmarknaden när allt fler av våra arbetsuppgifter automatiseras och effektiviseras? Hur får vi grepp om det livslånga lärandet för att kunna lära oss de nödvändiga kunskaper som kommer att efterfrågas om 5 – 25 år? Den inspirerande föreläsningen ”Det livslånga lärandet – maskin och människa” sätter framtidens jobb i perspektiv till dagens och visar hur vi med enkla medel tar ansvar för och äger vår utveckling för att säkerställa att vi kan jobba tillsammans med maskinerna i stället för att ersättas av dem.

Läs mer och anmäl dig här:

Earlier Event: March 20
Frukost på NOX
Later Event: March 27
Frukost på NOX