Back to All Events

NOX Green Day

  • NOX Consulting AB 2 Brahegatan Stockholm, Stockholms län, 114 37 Sweden (map)

Den 19:e mars arrangerar vi vår första Green Day där vi bjuder in Inrego, Sustainergies och Initiativet Hållbara Hav. Vi vill inspirera dig att bli mer hållbar och göra ett konkret bidrag för att bidra till en hållbar utveckling av Östersjön.

Vi uppmanar alla er konsulter i nätverket att samla er uttjänta IT-utrustning och ta med denna till oss på NOX. Tillsammans med Inrego tar vi emot mobiltelefoner, datorer, routrar och accesspunkter, skärmar, surfplattor etc. Utrustningen säljs till Inrego och pengarna går till välgörande ändamål.

Du är välkommen att lämna in all sorts IT-utrustning, -skrivare, tangentbord, webbkameror etc. Vi vill påverka och ändra allas våra beteenden gällande gammal IT-utrustning men det är endast mobiltelefoner, datorer, routrar och accesspunkter, skärmar, surfplattor och liknande som genererar pengar.

Läs mer och anmäl dig här:

Earlier Event: March 13
Frukost på NOX
Later Event: March 20
Frukost på NOX