Back to All Events

Wonder women 2018 - Talare Pernilla Ramslöv

Pernilla Ramslöv är serieentreprenör, grundare och VD på NOX Consulting. NOX riktar sig att arbeta med ett smartare arbetsförhållande för IT-konsulter i Sverige och England. Hennes företagsresa har varit explosionsartad – på 7 år har hon gått från 0 till dryga 230 M i omsättning. Pernilla brinner för att hjälpa och inspirera andra entreprenörer mot ett mer hållbart arbetsförhållande, mot en så kallad gig-ekonomi. Hon engagerar sig gärna i samhällsdebatten kring företagande och hon har även initierat the Gig Economy Year.

Hon föreläser kl 13.00, då berättar hon om sin resa och berättar hur vi kan få våra bolag till raketer.

Mer om eventet hittar du här

Earlier Event: September 26
Frukost på NOX
Later Event: October 2
Fika på Länsförsäkring