Back to All Events

Bli frilansande IT-konsult i höst

  • Nox Place Brahegatan 2 Stockholm (map)

Välkommen till NOX Freelance Hub.

Semestern står för dörren och ett tidsuppehåll från arbetet väntar. I dessa tider är vi många som tar tillfället i akt att reflektera över vår arbetssituation och känna efter hur motiverade vi egentligen är att gå tillbaka till samma arbete när semestern är slut.

På NOX driver vi ett nätverk med mer än 1500 egenföretagare inom IT. Egenföretagande är vår passion och vårt nätverk av frilansare placerar oss i det absoluta navet av den ständigt växande gig-ekonomin. Gig-ekonomin har vuxit explosionsartat de senaste åren och fler och fler ansluter sig för var dag som går. Dragningskraften är friheten att få arbeta med det man tycker bäst om, att få vara sin egen chef och byta traditionella anställningar mot kortare gigg.

För att göra det enklare för dig som går i tankar om att göra något annat till hösten så återlanserar vi nu NOX Freelance Hub. NOX Freelance Hub är ett forum för egenföretagande IT-konsulter med syftet att utbyta erfarenheter och dela expertis. Du kommer att få träffa andra som är, -eller som funderar på att bli egenföretagare och utöka ditt nätverk med personer som kan bli jätteviktiga för dig i din fortsatta karriär.

11/9 - Bli din egen chef

Det här är ett meetup för alla som går i tankar om att bli egenföretagare inom IT (inom områdena mjukvaruutveckling, design och arkitektur). Vi kommer att prata om allt du behöver veta för att kunna starta upp ditt eget företag. Vi delar med oss av våra ”best practice”, marknadsanalyser och en konkret checklista med punkter att fundera på när du startar eget.

Vill du bli din egen chef? Det första steget är att besöka NOX freelance Hub.

Source: https://www.meetup.com/Freelance-Hub/events/252392272/?isFirstPublish=true

Earlier Event: September 10
Frukost på NOX
Later Event: September 12
NOX första frukost på Brahegatan