Back to All Events

Försäkringskväll för egenföretagare

  • NOX Place 2 Brahegatan Stockholm, Stockholms län, 114 37 Sweden (map)

Tillsammans med PP Pension är vi glada att presentera en ny försäkringskväll!

Föregående försäkringskväll arrangerades tillsammans med Trygg Hansa & SEB och var ett välbesökt event. Den här gången vill vi presentera en partner som erbjuder produkter i samma stil som de stora drakarna, men med ett helt annat utgångsläge. PP är ett oberoende försäkringsbolag som har tagit striden för frilansare sedan 1882 och som ägs av spararna.

Att du som sparar är ägare har stor betydelse för hur PP agerar. Mer konkret innebär det att allt överskott går tillbaks till dig som sparar hos PP. Exempelvis finns här inga provisioner eller bonusar, men däremot finns all möjlighet att erbjuda rabatterade fondavgifter.

På NOX tycker vi att det här känns både rätt i tiden och väldigt transparent.

Behovet av försäkringar ser olika ut beroende på var du befinner dig i ditt företagande, och det finns inte en lösning som går att applicera på alla. PP som har arbetat med frilansare i över 130 år hjälper såklart till att ta fram förslag på vad som passar dig bäst just nu, och vilka möjligheter du har framöver, -kostnadsfritt såklart!

Ytterst få blir egenföretagare för att själva få hantera byråkratin kring försäkringar och pension.

Behovet av försäkringar varierar genom livet, både ur ett perspektiv som företagare och som privatperson.

Att känna till de ekonomiska förutsättningarna vid olika händelser i livet skapar en trygghet och gör det enklare att fokusera på din kärnverksamhet, dvs. bygga ditt bolag och den verksamhet du är bäst på.

Under den här kvällen berättar PP Pension om hur du som företagare skapar en trygghet genom att ha försäkringar anpassade efter just dina behov.

Kvällen inleds med att vår egen Pernilla Ramslöv pratar om trygghet i gigekonomin. Därefter berättar PP om hur du kan skapa trygghet genom försäkringar och vi avslutar med att dela gruppen i två, utifrån vart du befinner dig i ditt egenföretagande.

FÖRSÄKRINGSKVÄLL MED PP OCH NOX

Datum: Tisdag 28:e November

Tid: 17.00 - 19.00

Plats: NOX-place

Till detta event kan vi erbjuda 50 platser och först till kvarn gäller. NOX bjuder på fika.

Earlier Event: November 28
Frukost på NOX
Later Event: December 5
Frukost på NOX