Back to All Events

Överlev 2020 som IT-konsult

  • NOX Place 2 Brahegatan Stockholm, Stockholms län, 114 37 Sweden (map)

För de flesta av oss har den digitala transformationen inte smugit sig på som en överraskning. Många av oss i NOX-nätverket har andats och ätit denna verklighet ända sedan orden ”digital” och ”transformation” blev ett begrepp.

Vi har bjudit in Peter Gustavsson som är digital förändringsstrateg och expert på att skapa framgång och lönsamhet med digitala satsningar. Ingen vet bättre än Peter vart den digitala transformationen är påväg och hur vi som IT-konsulter ska rusta oss för att inte bli överflödiga i det kommande decenniet.

Den digitala transformationen påverkar alla företag och därför också IT-behovet och konsultrollen. Frågan är vad företagen behöver göra för att överleva utvecklingen av den digitala transformationen, vad kommer moderna beställare att kräva av dig som IT-konsult, och vad kan du göra för att möta kundens förväntningar?

Peter Gustavsson kommer att bjuda på verktyg och tekniker, case-beskrivningar och anekdoter, do’s and dont’s, roller och kompetenser och mycket mycket mer.

Seminariet riktar sig till dig som är egenföretagare och som i din yrkesroll har kontaktytor mot kunder och beställare, och som vill få ett försprång in i 2020. Seminariet lämpar sig ypperligt för dig som är utvecklare, UX-designer eller ERP/CRM-konsult. Och självklart till dig som är produktägare, projekt/programledare, koordinator, etc.

Seminariet är kostnadsfritt för dig som är medlem i NOX-nätverket. Känner du någon som är frilansare, eller som går i tankar om att starta eget företag? Bjud med din vän på seminariet så kan vi på NOX berätta mer.

Plats: NOX-Place

Datum: 30:e Oktober

Tid: 17.00 - 19.00

Platser: 50

NOX bjuder på fika.

Varmt välkommen

Anmälan sker via länken:

Earlier Event: October 25
Ölprovning på Carnegiebryggeriet
Later Event: October 31
Frukost på NOX