Back to All Events

Ölprovning på Carnegiebryggeriet

  • Carnegie 15 Ljusslingan Stockholm, Stockholms län, 120 64 Sweden (map)

NOX Brewing ska på turné!

Under året har vi på NOX tillsammans med Peter Åström och Tobias Nyberg arrangerat öl-event. Nu är det dags igen och den här gången kommer vi att köra en ölprovning på Carnegie Bryggeriet i Hammarby sjöstad.

Enligt Carnegie själva så är de Sveriges modernaste bryggerier med rötter i den amerikanska craft beer kulturen. Men hur moderna de är tycker jag att vi öl-proffs får avgöra ;-)

Vi får hur som helst möjligheten att komma millimeter från bryggutrustningen där vi bland annat får se maltrummet, kika ned i mäskpannan och stå bland jäsningstankarna. Vi blir guidade genom ölets underbara värld där vi smakar och doftar på ingredienserna för att sedan ta oss till bryggarrummet där vi testar oss igenom ett par väl utvalda öl från bryggeriet. Efter bryggerituren och ölprovningen blir vi guidade ned till baren för att ytterligare kunna vidga vyerna i det gedigna ölutbud som finns tillgängligt.

Hela kalaset kostar 350:-/person och för den som vill så går vi och käkar på något rekat ställe efteråt.

Datum: 25:e oktober

Tid: 17.00

Platser: 18

Betalning: På plats

Anmälan är bindande.

Anmäl dig på en gång för att inte missa chansen! Anmälan görs via länken nedan:

Later Event: October 30
Överlev 2020 som IT-konsult