Bli din egen chef 2019
Dec
5
6:00 PM18:00

Bli din egen chef 2019

Välkommen till NOX Freelance Hub!

För att göra det enklare för dig som går i tankar om att göra något annat till våren så återlanserar vi nu NOX Freelance Hub. NOX Freelance Hub är ett forum för egenföretagande IT-konsulter med syftet att utbyta erfarenheter och dela expertis. Du kommer att få träffa andra som är, -eller som funderar på att bli egenföretagare och utöka ditt nätverk med personer som kan bli jätteviktiga för dig i din fortsatta karriär.

Välkommen den 5:e december. Ta gärna med en vän och anmäl er på länken nedan:

View Event →
Försäkringskväll för egenföretagare
Nov
28
5:00 PM17:00

Försäkringskväll för egenföretagare

Tillsammans med PP Pension är vi glada att presentera en ny försäkringskväll!

Föregående försäkringskväll arrangerades tillsammans med Trygg Hansa & SEB och var ett välbesökt event. Den här gången vill vi presentera en partner som erbjuder produkter i samma stil som de stora drakarna, men med ett helt annat utgångsläge. PP är ett oberoende försäkringsbolag som har tagit striden för frilansare sedan 1882 och som ägs av spararna.

View Event →
Playing with Machine Learning
Nov
20
5:00 PM17:00

Playing with Machine Learning

NOX, in cooperation with Nikhil Shikarkhane and Jakob Ryden, is hosting a workshop about neural networks and machine learning. We would like to provide inspiration in this exciting area, give the chance to meet other programmers within the NOX-network and include you in a workshop where you will learn how to build a neural network and some ways to tune it to increase accuracy.

View Event →
Överlev 2020 som IT-konsult
Oct
30
5:00 PM17:00

Överlev 2020 som IT-konsult

För de flesta av oss har den digitala transformationen inte smugit sig på som en överraskning. Många av oss i NOX-nätverket har andats och ätit denna verklighet ända sedan orden ”digital” och ”transformation” blev ett begrepp.

Vi har bjudit in Peter Gustavsson som är digital förändringsstrateg och expert på att skapa framgång och lönsamhet med digitala satsningar. Ingen vet bättre än Peter vart den digitala transformationen är påväg och hur vi som IT-konsulter ska rusta oss för att inte bli överflödiga i det kommande decenniet.

View Event →
Ölprovning på Carnegiebryggeriet
Oct
25
5:00 PM17:00

Ölprovning på Carnegiebryggeriet

NOX Brewing ska på turné!

Under året har vi på NOX tillsammans med Peter Åström och Tobias Nyberg arrangerat öl-event. Nu är det dags igen och den här gången kommer vi att köra en ölprovning på Carnegie Bryggeriet i Hammarby sjöstad.

Enligt Carnegie själva så är de Sveriges modernaste bryggerier med rötter i den amerikanska craft beer kulturen. Men hur moderna de är tycker jag att vi öl-proffs får avgöra ;-)

View Event →
En urstark konsultprofil
Oct
9
5:00 PM17:00

En urstark konsultprofil

Scenen är din!

Men oavsett hur kompetent du är i din yrkesroll som konsult så behöver du nyckeln som ger dig det perfekta uppdraget. Ibland kommer uppdragen på rekommendation, och ibland måste konsultprofilen vara så stark att den gör jobbet åt dig utan att behöva närmare förklaring om varför just du ska få uppdraget.

Därför vill vi inspirera dig som är egenföretagare att ta tillfället i akt och få handfasta tips på hur du skapar en riktigt stark konsultprofil.

View Event →
Föreläsning - Future of Work
Oct
9
8:30 AM08:30

Föreläsning - Future of Work

Info om seminariet/föreläsning

Allt fler ansluter sig till gigekonomin för att arbeta uppdragsbaserat inom sitt specialistområde. Att börja gigga har aldrig varit enklare, men för att bli framgångsrik som giggare krävs mer än att bara starta bolag!

I detta seminarium pratar vi om drivkrafterna bakom gigekonomin och hur detta paradigmskifte håller på att förändra hela arbetsmarknaden. Vi skapar även förståelse för hur trenden påverkar både individerna som giggar och företagen som tar in kompetens såväl som för samhället i stort.  

Anmäl dig här via Google Akademin.

View Event →
Wonder women 2018 - Talare Pernilla Ramslöv
Sep
29
10:00 AM10:00

Wonder women 2018 - Talare Pernilla Ramslöv

Pernilla Ramslöv är serieentreprenör, grundare och VD på NOX Consulting. NOX riktar sig att arbeta med ett smartare arbetsförhållande för IT-konsulter i Sverige och England. Hennes företagsresa har varit explosionsartad – på 7 år har hon gått från 0 till dryga 230 M i omsättning. Pernilla brinner för att hjälpa och inspirera andra entreprenörer mot ett mer hållbart arbetsförhållande, mot en så kallad gig-ekonomi. Hon engagerar sig gärna i samhällsdebatten kring företagande och hon har även initierat the Gig Economy Year.

Hon föreläser kl 13.00, då berättar hon om sin resa och berättar hur vi kan få våra bolag till raketer.

Mer om eventet hittar du här

View Event →
Bli frilansande IT-konsult i höst
Sep
11
5:30 PM17:30

Bli frilansande IT-konsult i höst

Välkommen till NOX Freelance Hub.

Semestern står för dörren och ett tidsuppehåll från arbetet väntar. I dessa tider är vi många som tar tillfället i akt att reflektera över vår arbetssituation och känna efter hur motiverade vi egentligen är att gå tillbaka till samma arbete när semestern är slut.

På NOX driver vi ett nätverk med mer än 1500 egenföretagare inom IT. Egenföretagande är vår passion och vårt nätverk av frilansare placerar oss i det absoluta navet av den ständigt växande gig-ekonomin. Gig-ekonomin har vuxit explosionsartat de senaste åren och fler och fler ansluter sig för var dag som går. Dragningskraften är friheten att få arbeta med det man tycker bäst om, att få vara sin egen chef och byta traditionella anställningar mot kortare gigg.

För att göra det enklare för dig som går i tankar om att göra något annat till hösten så återlanserar vi nu NOX Freelance Hub. NOX Freelance Hub är ett forum för egenföretagande IT-konsulter med syftet att utbyta erfarenheter och dela expertis. Du kommer att få träffa andra som är, -eller som funderar på att bli egenföretagare och utöka ditt nätverk med personer som kan bli jätteviktiga för dig i din fortsatta karriär.

11/9 - Bli din egen chef

Det här är ett meetup för alla som går i tankar om att bli egenföretagare inom IT (inom områdena mjukvaruutveckling, design och arkitektur). Vi kommer att prata om allt du behöver veta för att kunna starta upp ditt eget företag. Vi delar med oss av våra ”best practice”, marknadsanalyser och en konkret checklista med punkter att fundera på när du startar eget.

Vill du bli din egen chef? Det första steget är att besöka NOX freelance Hub.

Source: https://www.meetup.com/Freelance-Hub/events/252392272/?isFirstPublish=true

View Event →