Seminarium: Friskvård för tanken
Mar
5
5:00 PM17:00

Seminarium: Friskvård för tanken

Friskvård för tanken är ett ämne som vi på NOX vurmar för.

För att förebygga stress och kasta ljus på de signaler som kan leda till utmattning och psykisk ohälsa arrangerar vi detta seminarium tillsammans med Monica Werneman från Papilly. Under kvällen kommer vi att ge fördjupad kunskap beträffande stress och stressreaktioner, visa på vilka konsekvenser det kan ge i livet och goda handgripliga råd om hur du kan motverka detta.

View Event →
NOX Green Day
Mar
19
5:00 PM17:00

NOX Green Day

Den 19:e mars arrangerar vi vår första Green Day där vi bjuder in Inrego, Sustainergies och Initiativet Hållbara Hav. Vi vill inspirera dig att bli mer hållbar och göra ett konkret bidrag för att bidra till en hållbar utveckling av Östersjön.

View Event →
Maskin & Människa
Mar
26
5:00 PM17:00

Maskin & Människa

Hur håller man sig relevant på arbetsmarknaden när allt fler av våra arbetsuppgifter automatiseras och effektiviseras? Hur får vi grepp om det livslånga lärandet för att kunna lära oss de nödvändiga kunskaper som kommer att efterfrågas om 5 – 25 år?

View Event →

Bli din egen chef 2019
Dec
5
6:00 PM18:00

Bli din egen chef 2019

Välkommen till NOX Freelance Hub!

För att göra det enklare för dig som går i tankar om att göra något annat till våren så återlanserar vi nu NOX Freelance Hub. NOX Freelance Hub är ett forum för egenföretagande IT-konsulter med syftet att utbyta erfarenheter och dela expertis. Du kommer att få träffa andra som är, -eller som funderar på att bli egenföretagare och utöka ditt nätverk med personer som kan bli jätteviktiga för dig i din fortsatta karriär.

Välkommen den 5:e december. Ta gärna med en vän och anmäl er på länken nedan:

View Event →
Försäkringskväll för egenföretagare
Nov
28
5:00 PM17:00

Försäkringskväll för egenföretagare

Tillsammans med PP Pension är vi glada att presentera en ny försäkringskväll!

Föregående försäkringskväll arrangerades tillsammans med Trygg Hansa & SEB och var ett välbesökt event. Den här gången vill vi presentera en partner som erbjuder produkter i samma stil som de stora drakarna, men med ett helt annat utgångsläge. PP är ett oberoende försäkringsbolag som har tagit striden för frilansare sedan 1882 och som ägs av spararna.

View Event →
Playing with Machine Learning
Nov
20
5:00 PM17:00

Playing with Machine Learning

NOX, in cooperation with Nikhil Shikarkhane and Jakob Ryden, is hosting a workshop about neural networks and machine learning. We would like to provide inspiration in this exciting area, give the chance to meet other programmers within the NOX-network and include you in a workshop where you will learn how to build a neural network and some ways to tune it to increase accuracy.

View Event →
Överlev 2020 som IT-konsult
Oct
30
5:00 PM17:00

Överlev 2020 som IT-konsult

För de flesta av oss har den digitala transformationen inte smugit sig på som en överraskning. Många av oss i NOX-nätverket har andats och ätit denna verklighet ända sedan orden ”digital” och ”transformation” blev ett begrepp.

Vi har bjudit in Peter Gustavsson som är digital förändringsstrateg och expert på att skapa framgång och lönsamhet med digitala satsningar. Ingen vet bättre än Peter vart den digitala transformationen är påväg och hur vi som IT-konsulter ska rusta oss för att inte bli överflödiga i det kommande decenniet.

View Event →
Ölprovning på Carnegiebryggeriet
Oct
25
5:00 PM17:00

Ölprovning på Carnegiebryggeriet

NOX Brewing ska på turné!

Under året har vi på NOX tillsammans med Peter Åström och Tobias Nyberg arrangerat öl-event. Nu är det dags igen och den här gången kommer vi att köra en ölprovning på Carnegie Bryggeriet i Hammarby sjöstad.

Enligt Carnegie själva så är de Sveriges modernaste bryggerier med rötter i den amerikanska craft beer kulturen. Men hur moderna de är tycker jag att vi öl-proffs får avgöra ;-)

View Event →