GoTech

Testa programmering och utveckla ditt tech mindset

Framtiden kommer formas av de som förstår IT och teknik och har förmågan att omsätta detta till något som ger värde, detta gäller oavsett yrkesgrupp och bransch. I en allt med digitaliserad värld så blir teknisk kompetens ett avgörande kunskapskapital. Vi brinner för att öppna upp denna digitala värld för alla.

I princip allt vi gör är digitalt och för att våra medarbetare ska ha möjlighet att kunna delta och driva utveckling, förbättra våra processer och förbättra våra kundupplevelser, så måste alla förstå vad programmering är
— Charlotte Wwiebe TUI

I vår vardag jobbar vi med stora som små företag där IT och teknik står i centrum för affärsutvecklingen. Den minsta beståndsdelen i all digitalisering är kod. Det gör programmering till framtidens språk, ett språk som vi alla behöver förhålla oss till även om vi inte alla behöver kunna programmera. Med en grundförståelse kommer självförtroende och nyfikenhet att lära mer men också en plattform att kunna ifrågasätta från. Så vill du utveckla ditt tech mindset?

GoTech är ett koncept av workshops och föreläsningar för att både ge dig en grundförståelse för programmering (och olika tekniska områden som t.ex. AI) likväl som att utveckla ditt tech mindset. Vi har under tre års tid konkretiserat digitalisering och kodat med lärare, barn, ledningsgrupper, HR-team, verksamhetsteam och många däremellan. Vill du testa kod och/eller utveckla ditt tech mindset tillsammans med oss? Ta steget och investera i din (eller ditt teams) kompetensutveckling. Boka en programmeringsworkshop, föreläsning eller ställ frågor till oss gotech(at)noxacademy.se

 
 
 

Vanliga frågor & svar

Nej, nej och åter nej. Majoriteten av de vi träffar när vi kör programmeringsworkshop har aldrig sett kod.

Vi brukar variera språk men mest troligt får du lära dig grunderna i programmeringsspråket Python eller baskunskaperna i HTML & CSS (webbprogrammering). Du får testa att bygga din första hemsida och du får rätt verktyg med dig så att du efter workshopen så smidigt som möjligt ska kunna fortsätta koda om du vill.

En vanlig workshop tar 3-4 timmar beroende på anpassat upplägg och behov som efterfrågas.

Kostnaden för en workshop beror på antal deltagare och tid och om det är ett privat event eller företag. Vi skräddarsyr gärna ett upplägg, hör av dig så skickar vi ett förslag!

Syftet med workshopen är att kliva ur sin comfort zone och testa på något nytt i en öppen och rolig miljö. När vi vågar göra saker som vi aldrig har gjort förut blir vi mer öppna för kreativitet och nytänkande. Det är en utmärkt teamaktivtet då vi även lägger stor vikt vid samarbete och att lära av varandra.

Vilken laptop som helst fungerar, resten fixar vi på plats.

Vi jobbar individuellt och i par för att lära av varandra med fokus på upplevelse och inte på resultat. Workshopen handlar till stor del om att testa på något nytt i en grupp där det är helt okej att göra fel. För många handlar det om att lära sig att lära och därför blir det ofta en härlig och energifylld stämning när man låter gruppen programmera fritt i slutet av workshopen.