HANDELSBANKEN NOX CONSULTING GÅ MED NOX.png

Var din egen tillsammans med NOX

Välkommen till NOX consulting - ett virtuellt konsultbolag

Gå själv, gå i grupp, ansluta sig till den stora massan, eller inte välja alls!

På NOX driver vi ett virtuellt konsultbolag utan anställda konsulter där kärnan är ett stort nätverk av egenföretagare och ett samarbete som bygger på transparens, enkelhet och gemenskap. Sedan starten för åtta år sedan har vårt fokus varit att bygga världens starkaste och mest innovativa Community för egenföretagare och där vi agerar säljpartner. Som egenföretagare och medlem i NOX-nätverk vill vi följa dig på din resa för att lära känna dig som person och för att bättre förstå dina önskemål och behov. Det gör det lättare att hitta dina drömuppdrag i framtiden.

Att ansluta sig till NOX är kostnadsfritt och helt utan exklusivitet. Som egenföretagare är du fri att gå med vem du vill, men vi hoppas såklart att det är vi som hittar ditt nästa uppdrag. Som medlem i NOX-nätverk erbjuds du kostnadsfria föreläsningar och utbildningar inom allt från Agila metoder till AI-workshop och skatteregler för egenföretagare.

Läs mer om våra värderingar och hur vi jobbar på NOX.

Vårt erbjudande till dig som vill gå med NOX

För dig som står och väger mellan NOX och andra aktörer när du ska välja ny partner vill vi presentera vårt erbjudande

· NOX fungerar som avtalspart och sköter administrationen mellan dig som konsult och kunden.

· Vid varje månadsskifte tidrapporterar och fakturerar du som konsult till NOX.

· NOX garanterar att du får betalt på 35 dagar, oavsett om vi fått betalt från kunden.

· Vid "utpeksaffärer" kommer NOX att ta en marginal på 5%. Mariginalen dras av från ditt timarvode.

· Önskar du fullt medlemskap* i NOX kompetensnätverk så berättar vi gärna mer om hur det fungerar. Kontakta David Leander eller Mats Norman för mer information. Har du tid så bjuder vi gärna på kaffe på vårt kontor på Brahegatan 2 (T-Östermalmstorg).

*Fullt medlemskap i NOX kompetensnätverk innebär att du ges tillträde till kostnadsfri kompetensutveckling, event och happenings, resor med nätverket och erbjudanden för ex. träning och semesterbostäder. Som medlem i NOX nätverk kommer vi att tänka på dig för uppdrag även i framtiden. För framtida uppdrag tar vi maximalt en marginal på 10%, men aldrig mer än det.


Peter är en av våra mycket uppskattade konsulter som idag sitter i uppdrag på Handelsbanken (Torsgatan).

Jag valde att gå via NOX på Handelsbanken för att NOX har en lång relation med Banken, och som jag uppfattar bygger på en god känsla av vad Handelsbanken behöver för stöd i kombination med en stor kunskap om hur Handelsbanken tänker och arbetar. Det är en ärlig relation som inte bara bygger på att sälja så många konsulter som möjligt.

När man som konsult väl har påbörjat sitt uppdrag får man sköta det utan att bli störd annat än i omtänksamma undringar om hur uppdraget fungerar men NOX finns alltid tillgängliga för att stötta om det dyker upp frågor som behöver diskuteras.

IMG_2394.jpg

Peter Åström

Peter Åström är egenföretagare och går via NOX på Handelsbanken

Det blir på så sätt aldrig ensamt som egenföretagare.

Att tillhöra NOX-nätverket är för mig ett enkelt sätt att på en lagom nivå hålla mig ajour med vad som händer på marknaden med korta presentationer och ibland lite längre utbildningar. Men framförallt trevliga frukostmöten och AWs som jag är med på när jag har tid och lust.”

Peter har under åren varit involverad i, och arrangerat aktiviteter på NOX och viill du höra från en konsult vad det innebär att gå med i NOX-nätverket så ska du kontakta Peter.

Epost: peter.aastroem@gmail.com

Telefon: +46 706 344 567Gillar starkt att NOX går emellan och ser till att man får betalt efter 35 dagar.
— Projektledare i NOX-nätverk
FÅ HJÄLP ATT STARTA EGET

FÅ HJÄLP ATT STARTA EGET


Bästa konsultmäklaren som jag har jobbat med!


— BI konsult i NOX-nätverk
VI SOM ARBETAR PÅ NOX

VI SOM ARBETAR PÅ NOX


En trygg säljkanal/partner med ett genuint engagemang i stort & smått.
— Systemutvecklare i NOX nätverk
VÅRA KUNDER

VÅRA KUNDER