Ditt CSR ger mening

Fundera på hur du genom ditt egenföretagande kan ge tillbaka till samhället och andra människor. Vår erfarenhet är att det skapar mening och lycka när vi får vara en del av något större och ge till andra som behöver det mer.

Read More
Jonas Melcherson
Variation = utveckling

Kunden förväntar sig ofta att du ska ge dem nya perspektiv. Fundera på hur du kan få nya perspektiv på det du gör och se till att du fyller din vardag med variation. Tänk även på att alla uppdrag inte är roliga, men kom ihåg att det ”bara är ett gigg” och att du går vidare när uppdraget är slut.

Read More
Jonas Melcherson
Humor hjälper

Vi är övertygade om att glädje är en förut- sättning för kreativitet och utveckling. Tillåt dig att fylla arbetet med saker som lättar upp och skapar skratt.  

Read More
Jonas Melcherson
Kompetens är en färskvara

Se till att hålla dig uppdaterad inom ditt kompetensområde. Det finns många enkla och billiga sätt att göra detta på genom meetups, podcasts, med mera. Se även konsultmässighet som en kompetens, som du ständigt kan utveckla. Tänk på att hur du bemöter andra, hur du kommunicerar och hur du verkar framgångsrikt i nya sammanhang.

Read More
Jonas Melcherson
Följ din passion

När du står på egna ben, behöver du vara trygg i din kompetens och i vad du erbjuder. Du kan bara bli bäst på det som du älskar att göra. Det är först när du följer din passion som du frigör din fulla kraft och motivation.   

Read More
Jonas Melcherson
Ditt nätverk är en del av ditt företag

Din familj, dina vän- ner, dina gamla affärskontakter och dina nya bekantskaper – det är genom dem du får nya uppdrag, det är dem du delar med- och motgångar med – så se till att vårda dem. Arbeta strukturerat med ditt nätverk, planera och ge dem tid.

Read More
Jonas Melcherson